Konferens

Känn er som hemma i Tornets salonger, arbeta hårt i konferenslokalen, njut därefter en mysig AW i biblioteket med sprakande brasa och inmundiga en härlig måltid i någon av våra salonger.-Konferens på Cedergrenska Tornet

Här kan konferensdeltagare njuta av konferenslokaler i anrik, lugn och spännande miljö. I Tornet kan du känna historiens vingslag och här är mötet mellan människor viktigare än den senaste tekniken.

Våra oika salonger är smakfullt utsmyckade med vackra kristallkronor och kakelugnar från tiden då Tornet skulle vara Nestor Cedergrens sommarbostad.

Sätt guldkant på er konferens med ett avslutande glas champagne på takterrassen eller i biblioteket, kanske tillsammans med en mingelbuffé eller trerättersmiddag i någon av våra salonger. Eller byt miljö och inta middagen i trivsamma Hamnkrogen nere vid vattnet några minuters promenad bort.

Exklusiv konferens i avskildhet

Om ni är en mindre grupp, ca 8-14 personer kan ni boka ett eget våningsplan med flera salonger för exklusiv konferens i avskildhet. Passar styrelse- budget- eller kvartalsmötet.

Tornet för eget bruk

Många väljer att hyra hela vår anläggning för att inte störas av andra gäster och riktigt kunna känna sig som hemma. Kontakta oss för offert.

Priser & bokningsregler


När Ni bokar konferens på Cedergrenska Tornet väljer Ni storlek på lokal beroende av behov och önskemål, se nedan. Utöver lokalhyra tillkommer kostnad för förtäring, dryck samt eventuell extrautrustning. Vi skräddarsyr gärna Er konferens med alternativa aktiviteter både dag och kväll.

Plan 3HalvdagHeldag
Salong Nadechda2.500:-3.500:-
Bibliotek Nestor2.500:-3.500:-
Plan 5

Riddarsalen6000:-9000:-

Dagkonferenspaket

Konferensmeny, halvdag1-rätt kockens val med kaffe och sötsak, lättöl/vatten, fm eller em kaffe med bulle, fruktfat, godis och konferensvatten

288:-/kvrt
Konferensmeny, heldagfm kaffe med smörgås, lunch (1 rätt, kockens val) med kaffe och sötsak, lättöl/vatten, em kaffe med kaka, fruktfat, godis och konferensvatten

400:-/kvrt
Stanna kvar på middag

Två rättersmeny med vinpaket - från 670 :-/kvrt
förrätt & varmrätt alt. varmrätt & dessert och 3 glas vin

Tre rättersmiddag med vinpaket - från 779 :-/kvrt
förrätt, varmrätt, dessert och 3 glas vin

Affärslunch

Vill du bjuda på kollegor eller samarbetspartners på affärslunch i annorlunda och lugn miljö med riktigt god mat kan du boka detta hos oss. Vi serverar sittande luncher med 1, 2 eller 3 rätter med sallad, smör, bröd och måltidsdryck, kaffe och chokladbit.


Endast förbokning genom mail till info@cedergrenskatornet.se eller telefon 08-85 35 00


1-rätt152:-/kvrt
2-rätt208:-/kvrt
3-rätt256:-/kvrt

Utrustning

Projektor, whiteboard samt blädderblock ingår i lokalhyran. Om ni har andra önskemål på utrustning ser vi gärna att Ni kontaktar oss senast 3 dagar innan arrangemangsdatum.
Alla priser exklusive moms.

Bokningsförfrågan