Fest på Cedergrenska tornet

Vi har unika möjligheter att göra Er högtidsdag till en minnesvärd händelse. Med sin speciella planlösning är Cedergrenska Tornet en perfekt byggnad för en annorlunda middag, fest eller mottagning.Cedergrenska Tornet ligger inramat i Cedergrenska parken som lummig och tät av träd ger ett lugn och en tystnad, fast vi befinner oss helt nära Stockholm. Här finns en unik miljö och Tornet bjuder på många möjligheter.


Vi hjälper dig som privatperson eller ert företag med olika arrangemang för just ert tillfälle, födelsedag, event, middag eller mingel. Våra salonger är flexibla och lätta att möblera om efter just era önskemål.


Med sin speciella planlösning är Cedergrenska Tornet en perfekt byggnad för ett annorlunda arrangemang. I Tornet kan du känna historiens vingslag och salongerna är vackert utsmyckade med stora kristallkronor och kakelugnar från tiden då Tornet skulle vara Nestor Cedergrens sommarbostad.

Vår stolthet Riddarsalen, med högt i tak, ligger på plan fem och har plats för 100 sittande gäster och vår stora takterrass med utsikt över Stockholm, ger tillställningen en oförglömlig upplevelse.
Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig att göra just din tillställning unik.När ni bokar festvåning på Cedergrenska Tornet har ni möjlighet att skräddarsy ert arrangemang eller välja ett färdigt paket. Vi står för fullständig service vad gäller mat & dryck.


För att se våra festpaket & menyer för privatpersoner (ink. moms)


Klicka här

För att se våra festpaket & menyer för företagskunder (ex. moms)

Klicka härBokningsförfrågan