Aktiviteter

Curling

Curling passar alla, ta chansen att sopa banan med dina kollegor!

Skratt, strategi och sopa gör curling till en perfekt aktivitet för teambuilding och kickoff.
Med hjälp av er curlingledare får ni insikt i spelet och lite praktiskta tips, bland annat hur ni håller balansen på hal is! När curlingmästaren korats väntar en kort transport till Cedergrenska Tornet och middag i någon av våra salonger.

Tidsåtgången är 2 timmar. Instruktör ingår.
Pris exkl. 6% moms: 3200 kr per bana , 8 personer

Rom provning

Lagrad Rom från Karibien

Vem kan motstå gammal fin rom lagrad på ekfat i många år? Drycken uppstod i Karibien på 1600-talet. Melass från sockerplantager jästes och destillerades. Idag görs rom världen över. Drycken är sötare än whisky och konjak vilket gör den ”godare”. Och smakrepertoaren är stor, skillnaderna mellan olika sorter tydliga. Henrik Aflodal tar er med på en spännande rundresa bland romsmaker från olika delar av världen.

Tidsåtgång: 45 min - 60 min
Pris exkl. moms: 4 500 kr

Det Goda Brännvinet

Brännvinet är den svenskaste bland drycker. Allt började på slotten där man brände vin som snart byttes mot potatis. Smaken ”förhöjdes” med allehanda kryddor. Idag är utbudet närmast gränslöst. Henrik Aflodal lotsar er genom kummin och anis, dill och fläder, johannesört och pomerans. Varje brännvin har sin historia som ska berättas. Kom och yvas över en stolt tradition.

Tidsåtgång: 45 min - 60 min
Pris exkl. moms: 4 500 kr

Bastuflotte

Det finns få ställen som är lämpligare för filosoferande och diskuterande än en vedeldad bastu. Låt kropp och knopp vila efter en dag i konferensrummet, titta ut över Stockholms skärgård och sippa på en kall dryck.

Bastuflotten ReLaxa inkluderar förutom en äkta, vedeldad bastu även ett förrum, ett bryggdäck med markiser, relaxstolar och sittbänkar, spegel och såväl varmt som kallt färskvatten

Antal: Max 12 personer
Pris exkl. moms: 3 000 kr första timmen sedan 1 500 kr/timme
Besättning tvål & schampo ingår, tillägg för handdukar
Tomtransport: 1 500 kr/timme

Mord och Mysterier

Är en lättsam och rolig aktivitet som passar perfekt i Cedergrenska Tornets miljö. Alla får en spännande och underhållande kväll oavsett hur mycket eller lite teaterapa du är. Kvällen blir ofta en uppskattad piece of talking som plockas fram och skrattas åt i många år framöver.

Tillsammans löser ni, eller inte löser, mordgåtan som instruktören guidar er igenom med de olika karaktärerna som deltagarna kliver in i och under spelets gång får ny information.

Tidsåtgång: ca 3 – 3,5 tim
Pris exkl. moms: 290 kr p.p


Mer fartfyllda aktiviteter

iFilmklippet är aktiviteten där deltagarna får plocka fram alla sina dolda talanger. För här ska deltagarna med enkla medel göra en reklamfilm om företaget där de själva är filmstjärnorna. Läs mer
Klädsel: Aktiviteten utförs inomhus

Tidsåtgång: 1,5 timme
Antal deltagare: Från 4 - 100 personer
Pris exkl moms: Startavgift 3 000 kr + 300 kr/person

iFrågesporten tar vi hjälp av egenutvecklade app samt iPads utför deltagarna en rolig och interaktiv frågesport som kan genomföras i princip var som helst.

Tidsåtgång: Aktiviteten pågår under 45 minuter.
Antal deltagare: Från 4 - 1 000 personer
Pris exkl moms: Startavgift 2 500 kr + 250 kr/person.

The big picture är en avspänd och trevlig teambuildingaktivitet med mycket kreativitet! Deltagarna delas in i grupper där varje grupp får en linnedukstavla, staffli med penslar och färger samt skyddsförkläden. Därefter ges ett gemensamt tema ut som de olika grupperna skall försöka tolka på sitt eget sätt

Tidsåtgång: 1,5 timme
Antal deltagare: Från 8 - 500 personer
Pris exkl moms: Startavgift 3 500 kr + 250 kr/person.

iFlaggjakten är en härligt fartfylld, taktisk samt kreativ aktivitet. Deltagarna har iPad’s till sin hjälp och i den visas ett 40-tal flaggor på den digitala kartan. Uppgiften är nu att orientera sig till så många platser som de hinner under den tid de har till förfogande.

Tidsåtgång: Aktiviteten pågår under 45 minuter.
Antal deltagare: Från 4 - 1 000 personer
Pris exkl moms: Startavgift 2 500 kr + 250 kr/person.

iVågmästarna är en fartfylld navigationstävling som vi genomför med Rib-båtar i Skärgården eller i Mälaren. Deltagarna utrustas med en Rib inklusive iPads och sjökort. En mängd flaggor är utplacerade på den digitala kartan i iPaden och hur man bäst navigerar till dem väljer varje båtlag själva.

Tidsåtgång: 2 timmar
Antal deltagare: 12 personer / RIB
Pris exkl 6% moms: Startavgift 12 000 kr/RIB + 295 kr/person